برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

نقد سریال the boys (پسران)؛ نجات با خلافکاران ابرقهرمان!

سریال The Boys با وجود ایراداتش، در دنیای پر از اقتباس‌های کمیک‌بوکی، حکم یک نفس تازه را دارد. این سریال محصول آمازون، برخلاف اکثر فیلم‌ها و سریال‌های ابرقهرمانی که حالتی دیکتاتورگونه به خود گرفته‌اند، روایتی ضدجریان و طغیانگر ارائه می‌دهد. پیش از رفتن به سراغ نقد سریال پسران (The Boys) باید بگوییم در دورانی که شاهد اقتباس‌های بی‌شماری از کمیک‌بوک‌ها هستیم، The Boys با لحنی گزنده و انتقادی، به کلیشه‌ها و فرمول‌های تکراری این ژانر می‌پردازد. این سریال به مثابه یک شهروند عصبانی که از وضع موجود خسته شده، با کوکتل مولوتف در دست به جان ابرقهرمانانِ دروغین و شرکت‌های قدرتمند پشت سر آن‌ها می‌افتد. در دنیایی که مارول و دی‌سی با فیلم‌ها و سریال‌های متعدد، بر سرگرمی‌ها سلطه یافته‌اند، The Boys با جسارت، پوچی و تهی بودنِ این آثار را به تصویر می‌کشد.

این سریال که به دور از سانتی‌مانتالیسم و فضاسازی‌های اغراق‌آمیز، به سراغ خشونت و تاریکیِ واقعی رفته، مخاطب را به چالش می‌کشد و وادار به تفکر می‌کند. The Boys اگرچه بی‌نقص نیست، اما در دنیای کمبود اصالت و جسارت، یک جرقه امید و تحول به حساب می‌آید. این سریال نشان می‌دهد که می‌توان روایت‌های متفاوتی از داستان‌های ابرقهرمانی ارائه کرد و به جای دنباله‌روی کورکورانه از فرمول‌های نخ نما شده، به سراغ نوآوری و جسارت رفت. در ادامه در ارتباط با نقد سریال the boys بصورت کامل توضیحاتی داده خواهد شد.

آنچه در ایماژ می‌خوانید...

خلاصه داستان سریال the boys 

خلاصه داستان سریال the boys 

پیش از رفتن به سراغ نقد سریال The Boys باید بگوییم پسران در جهانی قرار دارند که افراد ابرقدرت توسط عموم مردم به عنوان قهرمان شناخته می‌شوند و متعلق به شرکت قدرتمند وات اینترنشنال هستند که از آن‌ها بازاریابی و درآمدزایی می‌کند. ابرقهرمان‌ها در واقع از شخصیت‌های قهرمانانهٔ خود، بیشتر افراد متکبر و فاسد هستند. این مجموعه در درجهٔ اول بر روی دو گروه تمرکز دارد: هفت، تیم برتر ابرقهرمانان وات اینترنشنال و گروه پسرها، هوشیارانی که به دنبال کنترل قهرمانان فاسد هستند.  پیش از آنکه به سراغ جدول امتیازات سریال the boys برویم، می‌توان گفت یکی از بهترین سریال‌ها به حساب می‌آید. شما می‌توانید لیست معرفی بهترین سریال های خارجی را در نشریه ایماژ ببینید.

تماشای تریلر فیلم The Boys

برای تماشای تیزر سریال The Boys روی ویدیو زیر کلیک کنید:

در ادامه اطلاعات سریال The Boys مثل نمره فیلم و… را آورده شده است.

اگر فیلم‌های چاپلین را دوست دارید پس نقد سریال عصر جدید را از دست ندهید.

جدول مشخصات و امتیازات سریال the boys 

پیش از رفتن به سراغ بررسی ونقد سریال The Boys سریع به امتیاز IMDb سریال پسران و امتیاز راتن تومیتوز the boys می‌زنیم که در جدول زیر شناسنامه این اثر آمده است. 

کارگردان  اریک کریپک، Daniel Atkin، Phil Abraham و …
بازیگران کارل اوربان، جک کواید، اریک لانگ، آنتونی استار، چیس کراوفورد، تامر کاپیتون، داون یانسن، لاز آلونسو، کارن فوکوا و …
سال انتشار ۲۰۱۹
امتیاز IMDb 8.7
امتیاز راتن تومیتوز ۸۶
4.1

این سریال تاکنون در ۴ فصل منتشر شده است که فصل چهارم آن در حال پخش است. فصل اول این سریال در ۸ قسمت، فصل دوم در ۸ قسمت و فصل سوم در ۸ قسمت منتشر شده است. هر قسمت از این سریال به طور میانگین ۵۰ دقیقه است. این سریال در ژانرهای درام، ابرقهرمانی و اکشن علمی تخیلی دسته بندی می شود. همچنین اگر به مینی سریال نیز علاقه دارید، می‌توانید با لیست ۱۰ مینی سریال برتر جهان آشنا شوید.

نقد سریال the boys فیلم‌های ابرقهرمانی: فرمولی تکراری و بدون چالش

نقد سریال the boys

در نقد سریال the boys باید بگوییم فیلم‌های ابرقهرمانی به پدیده‌ای فرهنگی تبدیل شده‌اند که گویی تماشای آنها به یک اجبار همگانی تبدیل شده است. صف‌های طولانی در روزهای اول اکران، نشان از قدرت تبلیغات این فیلم‌ها و عدم وجود انتخاب‌های جایگزین برای مخاطبان دارد. اما این حجم از محبوبیت، به معنای کیفیت بالا نیست. اکثر فیلم‌های ابرقهرمانی با دنبال کردن فرمول‌های تکراری و کلیشه‌ای، به آثاری بدون چالش و سطحی تبدیل شده‌اند. نمونه‌هایی مانند کاپیتان مارول که با وجود فروش میلیاردی، به احتمال زیاد توسط طرفداران دنیای سینمایی مارول نیز نادیده گرفته خواهد شد و یا آکوآمن که با عدم پرداخت به مضامین عمیق، گامی رو به عقب برای استودیوی دی‌سی محسوب می‌شود، موید این مدعا هستند.

پیش از رفتن به سراغ نقد وبررسی سریال the boys باید بگوییم این فیلم‌ها نه مخاطب را به دنیایی خیالی و جذاب می‌برند و نه حرفی برای گفتن و یا دغدغه‌ای برای به اشتراک گذاشتن دارند. آنها در بهترین حالت، مانند یک ساندویچ فلافل پرهزینه، صرفاً سرگرم‌کننده و زودگذر هستند. مشکل فقط به ژانر ابرقهرمانی محدود نمی‌شود. هر ژانری که برای مدت طولانی بر فرمول‌های تکراری تکیه کند، طعمه تکرار و بی‌محتوایی خواهد شد. کمدی‌های رمانتیک که بارها و بارها داستان «پسر با دختر آشنا می‌شود، آنها از هم جدا می‌شوند و دوباره به هم می‌رسند» را روایت می‌کنند و یا فیلم‌های ابرقهرمانی با نبردهای نهایی پر از جلوه‌های ویژه و دشمنان فضایی کلیشه‌ای، نمونه‌هایی از این تکرار ملال‌آور هستند.

حتی اونجرز: بازی پایانی که به عنوان پربازدیدترین فیلم این ژانر شناخته می‌شود، بیشتر از آنکه اثری تکان دهنده و به یاد ماندنی باشد، به یک فانفار خالی از محتوا تبدیل شده است. گویی در این سال‌ها، چاقوی ابرقهرمانی‌ها کند شده و دیگر آن قدرت برانگیختن احساسات و به چالش کشیدن مخاطب را ندارد. همانطور که زیاده‌روی در خوردن شیرینی‌هایی مانند شکلات و پشمک می‌تواند دل را بزند، تماشای انبوه فیلم‌های ابرقهرمانی بدون عمق و محتوا نیز مخاطب را از این ژانر دل‌زده و آزرده می‌کند. لوگان، آخرین حضور هیو جکمن در نقش ولورین، نمونه‌ای درخشان از یک فیلم ابرقهرمانی متفاوت بود که نشان داد این ژانر پتانسیل ارائه آثاری عمیق و تاثیرگذار را نیز دارد. شاید وقت آن رسیده که از فرمول‌های تکراری و بی‌محتوای فیلم‌های ابرقهرمانی فاصله بگیریم و به دنبال داستان‌های جسورانه‌تر و چالش‌برانگیزتر باشیم. 

همچنین اگر به فیلم‌های با ژانر کمدی-ملودرام علاقه دارید، نقد فیلم روشنایی های شهر را از دست ندهید.

لوگان: پیامبری برای پایان سینمای ابرقهرمانی مدرن؟

تحلیل سریال the boys

پیش از نقد سریال the boys باید بگوییم فیلم لوگان که در سال ۲۰۱۷ اکران شد، نقطه عطفی در تاریخ سینمای ابرقهرمانی بود. این فیلم، برخلاف اکثر آثار این ژانر که سرشار از اکشن و لحظات فانتزی هستند، روایتی تلخ و واقع‌گرایانه از وولورین و سایر جهش‌یافته‌ها ارائه می‌دهد. لوگان به عنوان یکی از معدود فیلم‌های پست‌مدرن در ژانر ابرقهرمانی، به کلیشه‌ها و فرمول‌های رایج این ژانر تاخته و آن‌ها را زیر سوال می‌برد. خشونت بی‌رحمانه، مرگ شخصیت‌های محبوب  فیلم، تجربه‌ای متفاوت از تماشای یک فیلم ابرقهرمانی را به مخاطب ارائه می‌دهد.

این فیلم، گویی با پتک به جان ابرقهرمان‌های بی‌نقص و دنیای فانتزی فیلم‌های قبلی می‌افتد و شکنندگی و پوچی آن‌ها را آشکار می‌کند. تماشاگر پس از دیدن لوگان به سختی می‌تواند از فیلم‌های ابرقهرمانی معمولی که پر از کلیشه هستند لذت ببرد. از این منظر، لوگان را می‌توان پیامبری دانست که نوید پایان سینمای ابرقهرمانی مدرن را می‌دهد. با وجود این که این فیلم پایان این ژانر را اعلام می‌کند، شاهد ساخت فیلم‌های متعددی در این ژانر هستیم که همچنان از همان کلیشه‌های قدیمی استفاده می‌کنند.

لوگان اولین فیلمی نبود که به سراغ نقد ابرقهرمان‌ها و دنیای آن‌ها رفت، اما در شرایطی اکران شد که سینمای ابرقهرمانی به اوج محبوبیت خود رسیده بود. به همین دلیل، تاثیرگذاری این فیلم بسیار بیشتر از آثاری مانند شکست‌ناپذیر و واچمن بود که در دورانی قبل از سلطه کامل ابرقهرمان‌ها بر سینما اکران شده بودند. لوگان با جسارت تمام، چالش بزرگی را برای سینمای ابرقهرمانی مدرن رقم زد. باید دید که آیا این ژانر می‌تواند از این چالش عبور کند و مسیر جدیدی را برای خود ترسیم نماید یا به دام کلیشه‌ها و فرمول‌های نخ نما گرفتار خواهد شد.

به فیلم های با ژانر اکشن علمی تخیلی شما را جذب می‌کند؟ پس بررسی و نقد فیلم inception را از دست ندهید.

سینمای ابرقهرمانی در بحران: از شوک «واچمن» تا طعنه «پسران»

بررسی سریال the boys

در تحلیل سریال the boys باید بگوییم سینمای ابرقهرمانی در اوج تناقض قرار دارد. از یک سو، با فروش‌های نجومی گیشه‌ها، قدرتی بی‌رقیب یافته و از نظر تجاری در اوج است. اما از سوی دیگر، از نظر هنری عمق و غنای خود را از دست داده و گویی به شدت به تکانه‌ای نو نیازمند است. درست در همین نقطه که سینمای ابرقهرمانی در میان انبوهی از کلیشه‌ها و فرمول‌های نخ‌نما غرق شده، سریال «پسران» ظهور می‌کند. گویی برای درک ظرافت‌ها و نوآوری‌های این سریال، تماشاگران باید از قبل با بمباران فیلم‌های ابرقهرمانی اشباع شده باشند.

انتخاب زمان پخش «پسران» هوشمندانه بود. درست زمانی که طرفداران مارول منتظر رونمایی از برنامه‌های پسا-«اونجرز: بازی پایانی» در کامیک‌کان سن‌دیگو و دیزنی پلاس بودند، «پسران» با لحنی طعنه‌آمیز و گزنده، تصویری وارونه از دنیای ابرقهرمانان را به نمایش گذاشت. این سریال با نقد صریح فساد و تباهی‌ای که در دنیای ابرقهرمانان رخنه کرده، تابلویی تکان‌دهنده از قدرت بی‌حد و حصر و پیامدهای مخرب آن به تصویر می‌کشد. «پسران» گویی فریادی است در برابر کلیشه‌ها و پوچی حاکم بر سینمای ابرقهرمانی و خواهان تحولی عمیق و بازنگری اساسی در این ژانر محبوب است.

اگر به بهترین سریال‌های ایرانی و خارجی علاقه‌مند هستید، می‌توانید تحلیل و نقد سریال زخم کاری ۳ را در نشریه ایماژ بخوانید.

بررسی سریال the boys: ناجی ژانر ابرقهرمانی در عصر دیزنی

بررسی و نقد سریال the boys:

در بررسی سریال the boys باید بگوییم در حالی که دیزنی در حال برنامه‌ریزی برای دنباله‌های متعدد و رونمایی از سریال‌های جدید در پلتفرم دیزنی‌ پلاس بود، سریال پسران به عنوان اولین اثر ضد ابرقهرمانی، پا به میدان گذاشت و فریاد بس است! سر داد. استقبال گسترده از این سریال و کسب بالاترین امتیاز در بین سریال‌های آمازون در IMDB نشان می‌دهد که مخاطبان تا چه حد به چنین اثری نیاز داشتند. پسران در جایی که واچمن کم آورد، موفق عمل کرد. زمان پخش ایده‌آلی داشت، با انتخاب مدیوم تلویزیون به منبع اقتباسی خود وفادار ماند و کیفیت آن را ارتقا داد (در حالی که واچمن این کار را انجام نداد). پسران با چند ماه پیش‌دستگی نسبت به سریال واچمن نشان داد که اگر فیلم زک اسنایدر در زمان حال اکران می‌شد، چه بازخوردی دریافت می‌کرد.

زمان پخش پسران آنقدر ایده‌آل است که شاید ۸۰ درصد جذابیت آن به تماشای آن در این برهه زمانی خاص بستگی داشته باشد. تماشای آن در شرایطی غیر از این، شاید تاثیرگذاری مشابهی نداشته باشد. پسران حکم ناجی را دارد و برای درک کامل ارزش آن، باید در باتلاق غرق شده باشید تا اهمیت دستی که برای نجاتتان دراز شده را درک کنید. این سریال بیشتر از اینکه به دنبال زیر سوال بردن کلیشه‌های کلی ژانر ابرقهرمانی باشد، به طور خاص دنیای تحت سلطه‌ی دیزنی و دنیای سینمایی مارول را هدف قرار می‌دهد. اگرچه از نظر فنی لوگان به عنوان پیام‌آور دوران جدیدی در این ژانر شناخته می‌شود، اما پسران از نظر شباهت‌های مشترک، بیشتر به شاگرد واچمن شبیه است.

پسران در زمینه‌ی هجو داستان‌های ابرقهرمانی، به مراتب واچمن‌تر عمل می‌کند و در نهایت به سرگرمی تکان‌دهنده‌ای در ژانر ابرقهرمانی تبدیل می‌شود که در بهترین لحظاتش مخاطب را میخکوب می‌کند و در ضعیف‌ترین حالت خود نیز جاه‌طلبانه‌تر از آثار مشابه ظاهر می‌شود. پسران این سوال را مطرح می‌کند که اگر واقع‌گرایی واچمن را با نقد کاپیتالیسم موجود در آقای ربات و دیوانگی ملموس سیاست، جامعه و فرهنگ در «آمریکا چه کسی است؟» ترکیب کنیم، چه اتفاقی می‌افتد؟ به عبارت دیگر، این سریال پیچیدگی‌های روان‌شناختی و جامعه‌شناختی دنیای واقعی را به دنیای ابرقهرمانان تزریق می‌کند.

تحلیل سریال پسران (the boys): نگاهی عمیق به ابرقهرمانان، قدرت و جامعه

تحلیل سریال پسران

در تحلیل سریال the boys باید بگوییم سریال پسران با طرح پرسش‌های عمیق، به واکاوی نقش ابرقهرمانان در دنیایی می‌پردازد که تحت سلطه قدرت و محبوبیت آنها قرار گرفته است. این سریال به این پرسش می‌پردازد که ابرقهرمانان به عنوان الگوهایی با قدرت و محبوبیت بی‌حد، چه دیدگاهی نسبت به جایگاه خود در کانون توجه دارند و حضور آنها چه تغییراتی در جامعه ایجاد می‌کند. پسران فراتر از یک داستان تخیلی، به بازتابی از وضعیت کنونی دنیا تبدیل می‌شود. همانطور که سریال بازماندگان از ناپدید شدن ناگهانی ۱۴۰ میلیون نفر به عنوان تمثیلی برای کاوش در واکنش انسان به مرگ و ناشناخته‌ها استفاده می‌کند، پسران نیز از ابرقهرمانان برای نقد صنعت سرگرمی اشباع شده از این شخصیت‌ها، نفوذ آنها به تمام جنبه‌های زندگی، فرهنگ سلبریتی، قدرت شرکت‌های بزرگ در کنترل اذهان و سلیقه مردم و در نهایت، سودجویی از رویاها و احساسات آنها برای کسب ثروت استفاده می‌کند.

این سریال با طرح پرسشی جسورانه، چالش بزرگی را پیش روی مخاطب قرار می‌دهد: در حالی که در فیلم‌های ابرقهرمانی، شخصیت‌هایی مانند بتمن و کاپیتان آمریکا با حفظ استقلال خود، بدون پاسخگویی به هیچ کس و در دنیایی ایده‌آل که قدرت مطلق در اختیارشان است، به فعالیت خود ادامه می‌دهند، در دنیای واقعی، ابرقهرمانان نه تنها از استقلال برخوردار نیستند، بلکه به مثابه کالایی در دستان صاحبان خود هستند که با دقت تمام از برند و اعتبار آنها برای فروش بیشتر، سود بیشتر و در نهایت، قدرت بیشتر محافظت می‌کنند. آنها تبدیل به سلبریتی‌هایی شده‌اند که فعالیت‌های به اصطلاح انسان‌دوستانه آنها، نه از روی میل و اراده، بلکه در راستای منافع شرکت‌های صاحبشان و برای جلب توجه و محبوبیت بیشتر انجام می‌شود.

در نقد سریال the boys باید بگوییم برخلاف پیتر پارکر که برای گذران زندگی و پرداخت اجاره آپارتمان خود تلاش می‌کند، ابرقهرمانان سریال پسران در واقع ثروتمندترین سوپراستارهای دنیا هستند که تیمی از مدیران و عوامل تبلیغاتی، دائما در حال برنامه‌ریزی و تلاش برای ارتقای جایگاه و ثروت آنها هستند. نگاهی به دنیای ورزشکاران، خوانندگان، هنرپیشه‌ها، سیاستمداران، کارآفرینان ثروتمند و افراد مشهور نشان می‌دهد که برخلاف تصور عموم، قدرت و محبوبیت بی‌ حد و حصر، لزوماً به معنای رهایی و آسودگی خاطر نیست.

در حالی که واچمن اثر آلن مور به دنبال نشان دادن پوچی باور به ابرقهرمانان بی‌نقص و ایده‌آل‌پرداز در دنیای واقعی و بی‌اعتنایی سوپرمن (دکتر منهتن) به سرنوشت انسان‌های ضعیف‌تر بود، پسران به سراغ ابرقهرمانانی می‌رود که صرفاً ابزاری برای سودآوری شرکت‌های بزرگ هستند. این سریال در دنیایی جریان دارد که پرسش آلن مور در مورد «اگر ابرقهرمانان در دنیای واقعی وجود داشتند چه می‌شد؟» دیگر یک فرضیه خیالی نیست، بلکه به واقعیتی ملموس تبدیل شده است.

پسران از همان نقطه‌ای آغاز می‌شود که داستان‌های ابرقهرمانی مرسوم معمولاً آن را نادیده می‌گیرند. در این سریال خبری از میلیاردر نیکوکاری مانند تونی استارک که با تبدیل شدن به مرد آهنی، به ناجی بشریت تبدیل می‌شود یا کاپیتان آمریکایی که از سمبل پروپاگاندای دولت به شخصیتی مستقل تبدیل می‌شود، نیست. در عوض، پسران به سراغ میلیاردرهایی مانند تونی استارک می‌رود که از قدرت و محبوبیت مرد آهنی برای فروش بیشتر سلاح و ثروت‌اندوزی استفاده می‌کنند و کاپیتان آمریکاهایی که به جای دفاع از ارزش‌های واقعی، به تبلیغ دروغین ارزش‌های پوشالی دولت می‌پردازند.

مطالعه بیشتر: معرفی ۱۰ تا از ترسناک ترین فیلم های جهان

نقد و بررسی سریال پسران: نگاهی واقع‌گرایانه به دنیای ابرقهرمانان

عکس های سریال the boys

در ادامه بررسی و نقد سریال the boys باید بگوییم سریال پسران با طرح این سوال که «اگر سوپرمن یک قاتل سریالی بود چه می‌شد؟» به سراغ داستانی تامل‌برانگیز می‌رود. اما در همین حال، با ظرافت و واقع‌گرایی به شخصیت‌های ابرقهرمان و تناقض‌های درونی آنها می‌پردازد. به گونه‌ای که این دنیا نه یک دنیای فانتزی، بلکه انعکاسی از دنیای واقعی به نظر می‌رسد. در دنیای پسران، ابرقهرمانان نه ناجیانی بی‌نقص، بلکه انسان‌هایی با قدرت‌های فراطبیعی هستند که از این قدرت‌ها برای منافع شخصی خود یا حتی اعمال شرورانه استفاده می‌کنند. این سریال در تقابل با فیلم‌های ابرقهرمانی کلاسیک که قهرمانان را بدون عیب و نقص نشان می‌دهند، به مخاطب یادآوری می‌کند که قدرت مطلق می‌تواند به فساد مطلق منجر شود.

پسران تنها به نقد ابرقهرمانان نمی‌پردازد، بلکه به طور غیرمستقیم، فرهنگ پیرامون آنها را نیز زیر ذره‌بین می‌برد. نفوذ این شخصیت‌ها در دنیای واقعی، از تبلیغات تا رویدادهای فرهنگی، به خوبی در این سریال به تصویر کشیده شده است. پسران به ما نشان می‌دهد که چگونه ابرقهرمانان، چه در دنیای داستان و چه در دنیای واقعی، می‌توانند به نمادی از قدرت و تباهی تبدیل شوند. این سریال در کنار نقد جسورانه، از لحاظ داستانی نیز اثری جذاب و پرکشش است. شخصیت‌های پرداخته‌شده، اکشن‌های نفس‌گیر و فضایی مملو از طنز سیاه، پسران را به تجربه‌ای منحصر به فرد برای طرفداران ژانر ابرقهرمانی تبدیل کرده است.

سریال پسران داستانی در مورد ابرقهرمانان ارائه می دهد که فراتر از نبرد با تبهکاران در لحظات خاص می رود و زندگی روزمره آنها را در ۳۶۵ روز سال به تصویر می کشد. چالش اصلی نه صرفاً غلبه بر دشمنان، بلکه حفظ مسئولیت پذیری و خیرخواهی در تمام طول زندگی با وجود قدرت مطلق است. این موضوع، پسران را به اثری واقع‌گرایانه‌تر و چالش‌برانگیزتر تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید:نقد فیلم زودیاک تحت عنوان بهترین اثر جنایی فینچر

مقایسه سریال پسران و سریال بازی تاج و تخت در ساختار و هدف

مقایسه سریال پسران و سریال بازی تاج و تخت

اگرچه پسران از نظر کیفیت داستان سرایی به دوران اوج بازی تاج و تخت نمی رسد، اما این دو سریال در ساختار و هدف شباهت های قابل توجهی دارند. جورج آر. آر. مارتین در زمانی که ژانر فانتزی در حال تقلید کورکورانه از ارباب حلقه‌ها بود، پا به میدان گذاشت و با شکستن الگوهای نخ‌نما شده، اثری نو و غیرمنتظره خلق کرد. او در مورد سختی های فرمانروایی و پیچیدگی های دنیای واقعی صحبت می کند. مارتین معتقد است که صرفاً خوب بودن یک پادشاه کافی نیست و او باید در زمینه های مختلفی مانند سیاست، اقتصاد و… توانمند باشد.

در نغمه‌ی یخ و آتش شاهد چالش های جان اسنو در رهبری نگهبانان شب و دنریس تارگرین در رهایی بردگان و فرمانروایی هستیم. برخلاف داستان های فانتزی کلاسیک که قهرمان به راحتی به تخت سلطنت می رسد و مشکلات را حل می کند، بازی تاج و تخت به طور مداوم مسیر داستان را به سمت پیچیدگی و تاریکی هدایت می کند. حتی تصمیمات نیکخواهانه نیز می توانند عواقب ناگوار به دنبال داشته باشند، همانطور که اقدامات دنریس برای رهایی بردگان منجر به آشوب و خونریزی می شود.

پسران و بازی تاج و تخت هر دو از ژانرهای فانتزی و ابرقهرمانی فراتر می روند و به کاوش در مضامین پیچیده انسانی مانند قدرت، مسئولیت، عدالت و پیامدهای اعمال می پردازند. این سریال ها به مخاطب نشان می دهند که دنیای واقعی به سیاهی و سفیدی ساده ی داستان های کلاسیک خلاصه نمی شود و انتخاب های اخلاقی همواره با چالش ها و تناقضات همراه هستند.

دنریس تارگرین باید هنر دشوار فرمانروایی را بیاموزد، مراقب باشد که به سرنوشت پدر دیوانه خود دچار نشود. در همین حال، جان اسنو تلاش می‌کند جلوی پیوستن آزادگان به مردگان را بگیرد، اما این تلاش به خونریزی در برف توسط خنجر برادرانش منجر می‌شود. جورج آر. آر. مارتین مجذوب این سوال است که آراگون چه سیاستی برای مالیات داشت؟. او به قدری به این موضوع علاقه‌مند است که کتابی ۳۰۰ صفحه‌ای در مورد تصمیم‌گیری‌های پادشاهان و ملکه‌های تارگرین در زمان بحران نوشته و جلد دوم آن نیز در راه است. تاریخ تارگرین‌ها پر از پادشاهانی است که حکمرانی را عاقلانه آغاز می‌کنند، اما اتفاقات غیرمنتظره‌ای آنها را به سرنوشتی هولناک مانند اریس تارگرین دچار می‌کنند.

برخلاف اکثر داستان‌های ابرقهرمانی، پسران به جای اینکه بر چگونگی تبدیل شدن شخصیت‌ها به ابرقهرمان تمرکز کند، به چالش‌ها و پیامدهای ابرقهرمان بودن می‌پردازد. این سریال شباهت زیادی به نغمه یخ و آتش دارد و می‌توان آن را نغمه یخ و آتش دنیای ابرقهرمانان دانست. در حالی که بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌های ابرقهرمانی صرفا سرگرم‌کننده هستند، پسران جسورانه به سراغ مضامین تاریک‌تر و پیچیده‌تر این ژانر می‌رود. این سریال در اکثر مواقع تعادل را به خوبی حفظ می‌کند و از ابتذال و شعارزدگی پرهیز می‌کند. پسران در دنیایی نفس‌گیر و خشن، به بررسی روانشناسی شخصیت‌هایش می‌پردازد و داستانی تامل‌برانگیز و جذاب را روایت می‌کند که فراتر از یک سرگرمی ساده است. بصورت کلی اگر با فیلم و سریال‌های که ابرقهرمانی هستند علاقه دارید، تحلیل و نقد فیلم the dark knight را در الویت خود قرار دهید.

نظر منتقدان راجع به سریال پسران

نظر منتقدان راجع به سریال پسران

سریال پسران از زمان پخش اولین فصل خود در سال ۲۰۱۹، مورد استقبال منتقدان و تماشاگران قرار گرفته است. این سریال به خاطر جسارت در به چالش کشیدن کلیشه‌های ژانر ابرقهرمانی، روایت داستانی جذاب و شخصیت‌های پیچیده، مورد تحسین قرار گرفته است. در اینجا خلاصه‌ای از نظرات برخی از منتقدان و نشریات بزرگ در مورد این سریال ارائه می‌شود:

امتیاز سریال the boys  در Rotten Tomatoes:

امتیاز سریال the boys  در Metacritic:

  • فصل اول: ۸۲
  • فصل دوم: ۹۳
  • فصل سوم: ۷۵
  • فصل چهارم: ۷۶

IGN: پسران یکی از جسورانه‌ترین و سرگرم‌کننده‌ترین سریال‌های ابرقهرمانی است که تا به حال ساخته شده است.

Rolling Stone: این سریال تصویری تاریک و طعنه‌آمیز از دنیایی ارائه می‌دهد که در آن ابرقهرمانان فاسد و قدرتمند هستند.

The Hollywood Reporter: پسران یک درام ابرقهرمانی است که واقعاً شما را به فکر وادار می‌کند.

Variety: این سریال پر از خشونت و خونریزی است، اما در عین حال بسیار هوشمندانه و جذاب است.

بازیگران سریال the Boys (کاراکترهای سریال پسران)

برخی از مهم‌ترین شخصیت‌های سریال پسران عبارتند از:

کارل اربن در نقش بیلی بوچر 

کارل اربن بار دیگر در نقش نمادین بیلی بوچر در سریال «پسران» حضور خواهد داشت. بوچر رهبر گروهی از یاغیان موسوم به «پسران» است که مصمم به متوقف کردن ابرقهرمانان فاسد، به خصوص «هوملندر» هستند. کینه عمیقی بین این دو شخصیت وجود دارد چرا که هوملندر سال‌ها پیش همسر بیلی را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده بود. در آخرین حضور بیلی در سریال، او به دلیل مصرف بیش از حد سرم Temp V (نسخه اصلاح شده‌ی Compound V که به افراد عادی برای ۲۴ ساعت قدرت‌های ابرانسانی می‌دهد) به شدت بیمار شده بود. او که در آستانه مرگ است، مصمم است از زمان باقی‌مانده برای نابودی هوملندر و هم‌پیمان جدیدش، ویکتوریا نیومن استفاده کند.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد بوچر در سریال اسپین‌آف «پسران» با عنوان Gen V نیز حضور داشته باشد و از مکانی مرموز به نام The Woods برای مبارزه با ابرقهرمانان استفاده کند. کارل اربن به خاطر نقش‌آفرینی در آثاری چون «پیشتازان فضایی»، «ارباب حلقه‌ها» و «ثور: رگناروک» شناخته می‌شود. بازگشت اربن به عنوان بوچر خبر هیجان‌انگیزی برای طرفداران «پسران» است. بی‌صبرانه منتظر تماشای جدال او با هوملندر و دیگر ابرقهرمانان فاسد در فصل‌های آینده سریال هستیم.

جک کواید در نقش هیو کمپبل 

جک کواید در نقش هیو کمپبل 

جک کواید بار دیگر در نقش هیو کمپبل در سریال «پسران» حضور خواهد داشت. هیو که در ابتدا به عنوان یکی از تازه‌واردها به گروه پسران می‌پیوندد، حالا به یکی از اعضای کلیدی و سرسخت آن تبدیل شده است. او همچنین رابطه‌ای عاشقانه را با استارلایت، یکی از ابرقهرمانان سابق گروه سوِن (The Seven) آغاز می‌کند. طبق خلاصه داستان منتشر شده، هیو کمپبل در فصل چهارم سریال «پسران» عملاً به رهبر این گروه تبدیل می‌شود. دلیل این امر، خستگی و دلزدگی دیگر اعضا از دروغ‌های بیلی بوچر در مورد مسائل مختلف است. با این حال، به نظر می‌رسد در قسمت‌های جدید، هیو تنها عضوی از گروه پسران باشد که همچنان به بیلی وفادار است. اگر به یاد داشته باشید، بیلی در لحظات پایانی فصل گذشته، جان هیو را نجات داد.

جک کواید اخیراً در دو سریال انیمیشنی نیز به صداپیشگی پرداخته است: او نقش برد بویملر را در سریال پیشتازان فضایی: عرشه‌های پایین و کلارک کنت یا سوپرمن را در سریال ماجراهای من با سوپرمن بر عهده داشته است. بازگشت کواید به عنوان هیو، خبر خوشی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای رهبری او در گروه پسران و همچنین ادامه‌ی رابطه‌اش با استارلایت در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود.

آنتونی استار در نقش هوملندر 

آنتونی استار در نقش هوملندر 

آنتونی استار بار دیگر در نقش شخصیت شرور و بی‌رحم، هوملندر، در سریال «پسران» حضور خواهد داشت. هوملندر که قدرتمندترین ابرقهرمان در ایالات متحده آمریکا به حساب می‌آید، در ظاهر ناجی مردم شناخته می‌شود، اما در واقعیت شخصیتی روانی، خودشیفته و قاتل دارد که از نظر بلوغ عاطفی در سطحی پایین‌تر از سن و سال خود قرار دارد. در پایان فصل سوم، هوملندر با به قتل رساندن یک فرد در ملاء عام و در مقابل چشمان تماشاگران، توجه بسیاری را به خود جلب کرد. با توجه به اتفاقاتی که در سریال Gen V دیدیم، به نظر می‌رسد دنیا این جنایت هولناک را فراموش نکرده است. اما سوال مهم اینجاست که آیا عدالتی در قبال این ابرقهرمان شماره یک آمریکا وجود خواهد داشت؟

با وجود اینکه شرایط برای هوملندر چندان مطلوب به نظر نمی‌رسد، او مطمئناً برنامه‌هایی برای برگرداندن ورق خواهد داشت. او در حال حاضر با ویکتوریا نیومن که نامزد انتخابات ریاست جمهوری است متحد شده و به نظر می‌رسد شانس زیادی برای پیروزی دارد. این اتفاق به معنای آن است که هوملندر در صورت پیروزی نیومن، حامی قدرتمندی در کاخ سفید خواهد داشت. با این حال، به نظر می‌رسد این ابرقهرمان روانی قصد دارد از نیومن برای رسیدن به اهداف شوم خود سوء استفاده کند. آنتونی استار به غیر از سریال «پسران»، در فیلم‌های دیگری مانند «تار عنکبوتی» نیز به ایفای نقش پرداخته است. بازگشت استار به عنوان هوملندر، خبر هیجان‌انگیزی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای شخصیت بی‌رحم و در عین حال پیچیده او در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود.

ارین موریارتی در نقش استارلایت

ارین موریارتی در نقش استارلایت

ارین موریارتی بار دیگر در نقش استارلایت، ابرقهرمانی که قدرت کنترل و پرتاب الکتریسیته، ابرقدرت، التیام سریع زخم‌ها و تحمل بالا را دارد، در فصل چهارم سریال «پسران» حضور خواهد داشت. او که قبلاً عضو گروه ابرقهرمانی سوِن (The Seven) بود، پس از وخیم شدن رابطه‌اش با هوملندر، این گروه را ترک کرد. در پایان فصل سوم، استارلایت به طور رسمی به گروه پسران پیوست و انتظار می‌رود در اجرای نقشه‌های آنها نقش مهمی ایفا کند. پیوستن او به پسران قابل پیش‌بینی بود، چرا که او پس از مشاهده فساد موجود در میان ابرقهرمانان، تلاش کرد تا با آن مقابله کند، اما تلاشی بی‌ثمر بود. موریارتی به غیر از سریال «پسران»، در فیلم‌های دیگری مانند «مهمانی هیولاها» نیز به ایفای نقش پرداخته است. بازگشت موریارتی به عنوان استارلایت، خبر خوشی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای قدرت‌ها و تعاملات او با دیگر اعضای گروه پسران در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود.

جسی تی آشر در نقش ای-ترین

جسی تی آشر در نقش ای-ترین

جسی تی آشر بار دیگر در نقش ای-ترین، ابرقهرمانی که با سرعتی باورنکردنی حرکت می‌کند، در فصل چهارم سریال «پسران» حضور خواهد داشت. او که قبلاً عضو گروه ابرقهرمانی سوِن (The Seven) بود، در ابتدای سریال به طور تصادفی باعث مرگ معشوقه هیو کمپبل شد. رابطه ای-ترین با هوملندر خوب بود تا زمانی که او بلو هاوک را به قتل رساند و همین اتفاق همه چیز را تغییر داد. حالا که به نظر می‌رسد رابطه‌ی این دو به طور کامل از بین رفته، زمان آن فرا رسیده که ای-ترین نیز مانند استارلایت به گروه پسران بپیوندد. جسی تی آشر به غیر از سریال «پسران»، در فیلم‌های دیگری مانند «Smile» که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد و مورد استقبال زیادی قرار گرفت، نیز به ایفای نقش پرداخته است. بازگشت تی آشر به عنوان ای-ترین خبر خوبی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای قدرت‌ها و تعاملات او با دیگر اعضای گروه پسران در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود.

لاز آلونسو در نقش مادرز میلک

لاز آلونسو در نقش مادرز میلک

لاز آلونسو بار دیگر در نقش مادرز میلک، عضوی آرام و با اراده از گروه پسران، در فصل چهارم سریال «پسران» حضور خواهد داشت. او که در شرایط پر استرس و آشفته نیز می‌تواند خونسردی خود را حفظ کند و با تمرکز به کارش ادامه دهد، گذشته‌ای به عنوان یک پزشک دارد. در حالی که اعضای گروه پسران از دروغ‌ها و پنهان‌کاری‌های بیلی بوچر به ستوه آمده‌اند، باید دید که مادرز میلک در این شرایط در کنار رهبر گروه خود خواهد ایستاد یا از او جدا خواهد شد. او در فصل سوم نیز با موقعیتی مشابه روبرو بود و از آن به عنوان فرصتی برای نزدیکی بیشتر با دیگر اعضا استفاده کرد. لاز آلونسو به غیر از سریال «پسران»، در آثاری مانند «پدر من، شکارچی جایزه بگیر» نیز به ایفای نقش پرداخته است. بازگشت آلونسو به عنوان مادرز میلک، خبر خوشی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای شخصیت با اراده و وفادار او در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود.

چیس کرافورد در نقش دیپ

چیس کرافورد در نقش دیپ

چیس کرافورد بار دیگر در نقش دیپ، ابرقهرمانی که با حیوانات دریایی ارتباط برقرار می‌کند و بدنی منحصر به فرد با ریه و آبشش دارد، در فصل چهارم سریال «پسران» حضور خواهد داشت. دیپ که قبلاً عضو گروه ابرقهرمانی سوِن (The Seven) بود، به دلیل رسوایی جنسی توسط شرکت Vought International اخراج شد. در پایان فصل سوم، هوملندر دیپ را مجبور به انجام یک کار کثیف و غیرقانونی کرد. به نظر می‌رسد در فصل جدید نیز شاهد چنین اتفاقاتی خواهیم بود و هوملندر از این ابرقهرمان برای انجام کارهای شوم خود سوء استفاده خواهد کرد. چیس کرافورد بیشتر برای بازی در سریال Gossip Girl شناخته می‌شود. بازگشت کرافورد در نقش دیپ خبر جالبی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای سرنوشت این ابرقهرمان مغلوب و تحت سلطه هوملندر در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود. 

تامر کاپون در نقش فرنچی 

تامر کاپون در نقش فرنچی 

تامر کاپون بار دیگر در نقش فرنچی، یکی از اعضای کلیدی گروه پسران، در فصل چهارم سریال «پسران» حضور خواهد داشت. گذشته فرنچی تا حد زیادی مبهم است، اما به وضوح مشخص است که او سختی‌های زیادی را در زندگی خود پشت سر گذاشته است. در فصل گذشته، رابطه فرنچی با کیمیکو از حالت دوستانه به عاشقانه تبدیل شد. اگر در فصل چهارم سریال به این رابطه پرداخته شود و عمق بیشتری پیدا کند، جای تعجب نخواهد بود. همچنین می‌توان پیش‌بینی کرد که این رابطه عاشقانه بر شرایطی که گروه در آن قرار گرفته، تأثیر بگذارد.

تامر کاپون به غیر از سریال «پسران»، در فیلم‌های متعددی مانند «چارلی گلف وان» نیز به ایفای نقش پرداخته است. بازگشت کاپون در نقش فرنچی خبر خوشی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای تعاملات او با دیگر اعضای گروه و همچنین پیشرفت رابطه عاشقانه‌اش با کیمیکو در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود. با این حال، با توجه به اتفاقات فصل قبل، می‌توان انتظار داشت که او نقش مهمی در ماجراجویی‌های گروه پسران ایفا کند و در عین حال با چالش‌های جدیدی در رابطه عاشقانه خود روبرو شود.

کارن فوکوهارا در نقش کیمیکو میاشیرو

کارن فوکوهارا در نقش کیمیکو میاشیرو

کارن فوکوهارا بار دیگر در نقش کیمیکو میاشیرو، زنی که گذشته‌ای پرفراز و نشیب را تجربه کرده است، در فصل چهارم سریال «پسران» حضور خواهد داشت. کیمیکو که شاهد مرگ پدر و مادر خود بوده، در گذشته به فعالیت‌های غیرقانونی می‌پرداخت و سپس توسط هوملندر به موش آزمایشگاهی تبدیل شد. با وجود اینکه اعضای گروه از راز تاریک او آگاه شدند، او همچنان در کنار آنها باقی ماند تا به هدفشان برسند. کیمیکو همچنین در حال حاضر رابطه‌ای عاشقانه با فرنچی دارد. در حالی که اعضای گروه پسران به دنبال راهی برای متوقف کردن ویکتوریا نیومن و هوملندر هستند، به نظر می‌رسد کیمیکو و فرنچی بیشتر بر روی رابطه عاشقانه خود تمرکز خواهند کرد. کارن فوکوهارا به غیر از سریال «پسران»، در فیلم‌هایی مانند جوخه انتحاری نیز در نقش کاتانا به ایفای نقش پرداخته است. بازگشت فوکوهارا در نقش کیمیکو خبر خوشی برای طرفداران سریال «پسران» است. تماشای تلاش‌های او برای یافتن جایگاه خود در گروه و همچنین پیشرفت رابطه‌اش با فرنچی در فصل‌های آینده، بدون شک جذاب خواهد بود. 

پایان‌بندی

سریال پسران در طول سه فصل گذشته، به خاطر سکانس‌های خشن و بی‌رحمانه و محتوای جنسی فراوانش شناخته شده بود. اما نکته‌ای که این سریال را از دیگر آثار مشابه متمایز می‌کند، خلق شخصیت‌های پیچیده و چندبعدی است که تماشاگر را به همذات‌پنداری با آن‌ها وامی‌دارد.در واقع، پسران با زیرکی، کلیشه قهرمان و ضدقهرمان را به چالش می‌کشد و شروری را به تصویر می‌کشد که در عین حال، بازتابی از تاریکی‌ها و تناقضات درون هر انسان است. با این حال، به نظر می‌رسد فصل چهارم سریال تا به این جا، در رسیدن به این تعادل ظریف بین هنجارشکنی و جذابیت چندان موفق نبوده است. سکانس‌های جنسی نه تنها تحریک‌کننده نیستند، بلکه زننده و ناخوشایند به نظر می‌رسند و گویی صرفاً برای جلب توجه به کار اضافه شده‌اند.

از سوی دیگر، بازی بازیگران به جز آنتونی استار، در حد و اندازه فصل‌های گذشته نبوده و تلاش‌های سریال برای کاوش در اعماق روان شخصیت‌ها، تاکنون ناکام مانده است. اما به هر حال در پایان نقد سریال the boys (پسران) باید اذعان کنیم با یکی از بهترین آثار سریالی ژانر ابرقهرمانی روبه‌رو هستیم، پس اگر از عشاق این ژانر هستید، سریال پسران را در صدر فهرست تماشایی خود قرار دهید. نشریه ایماژ سعی دارد تا در نقد و بررسی بهترین فیلم و سریال‌های روز سینما در کنار شما باشد. 

سوالات متداول

سریال پسران در چه ژانری است؟

این سریال در ژانرهای درام، ابرقهرمانی و اکشن علمی تخیلی دسته بندی می شود.

داستان سریال پسران درباره چیست؟

داستان این سریال در دنیایی اتفاق می‌افتد که ابرقهرمانان به جای نجات مردم، از قدرت خود برای سوء استفاده و فساد استفاده می‌کنند. گروهی از افراد تحت عنوان “پسران” به رهبری بیلی بوچر، به دنبال انتقام از این ابرقهرمانان فاسد هستند.

سریال پسران چه امتیازی دارد؟

این سریال در سایت IMDb امتیاز ۸.۷ از ۱۰ را کسب کرده است. همچنین در سایت راتن تومیتوز ۸۶% منتقدان و ۹۴% تماشاگران از این سریال راضی بوده‌اند.

چند فصل از سریال پسران منتشر شده است؟

تاکنون ۳ فصل از این سریال منتشر شده است و فصل چهارم آن در حال پخش است.

بازیگران سریال پسران چه کسانی هستند؟

کارل اوربان، جک کواید، اریک لانگ، آنتونی استار، چیس کراوفورد، تامر کاپیتون، داون یانسن، لاز آلونسو، کارن فوکوا و … از جمله بازیگران این سریال هستند.

کارگردان سریال پسران چه کسی است؟

اریک کریپک، Daniel Atkin، Phil Abraham و … کارگردانان این سریال هستند.

آیا فصل پنجم سریال پسران ساخته می شود؟

بله، فصل پنجم این سریال در حال پخش است و قرار است در ۸ قسمت منتشر شود.